Dementie veranderde ons leven - TV Programma - De zoektocht naar het onbekende

Dementie veranderde ons leven
Samen sterk!
Waar is mijn Papa?
Title
Ga naar de inhoud

Dementie veranderde ons leven - TV Programma

Voor ik het vergeet.

Programma waarin Angela Groothuizen mensen volgt tussen de 31 en 65 jaar die verschillende vormen van dementie hebben en in andere fases van de ziekte zitten. Een diagnose met veel impact, aangezien er geen genezing mogelijk is voor deze ziekte. Ze volgt gezinnen met jonge kinderen, mensen die nog werken en mensen die alleen wonen. Kortom, mensen die tot voor kort nog volop in het leven stonden. Vaak hebben ze pas na jarenlange onzekerheid de diagnose dementie gekregen. Hoe ga je daarmee om? Angela volgt de familie voor een jaar en krijgt een intiem kijkje in de levens van de mensen met dementie.
Voor ik het vergeet is terug te kijken op videoland:


In 2017 deden wij mee aan het tv-programma “Voor ik het vergeet”.
Het was een drukke, intensieve en bijzondere periode. Waarin we niet alleen een kijkje in ons privé leven gaven maar waar wij ook ons steentje bijdroegen aan meer bekendheid voor de vreselijke ziekte, dementie.
In het boek “de zoektocht naar het onbekende” vertelt Sandy de lezer meer over hun deelnamen aan dit programma, een kijkje achter de schermen en de mooie reacties die volgende na aanleiding van de uitzending.
Heb je geen Videoland maar ben je benieuwd naar de uitzending?
In RTL late night vertelde Sandy haar verhaal en worden beelden van de uitzending getoond.
Sandy Live aan tafel bij RTL Late Night

Terug naar de inhoud